היי, חזרתי.
התגעגעתם, תודו!
הרבה השתנה בתקופה הארוכה שלא כתבתי. וכן אפרט:
1. אני חוזר ארצה - בשנה הבאה
2. עזרתי בעוד פתיחת מאפיה - בקניון! תמונות בקרוב.
3. נעשתי טבעוני (לא באמת) - כמה שאפשר.
4. שניתי את הבלוג - והוא נראה פצצה, עכשיו גם קריא בסמארטפון ובטאבלט.
זהו, לא ממש פירוט אבל לפחות אפשר לבנות מזה איזה תמונה. רק כן אפרט ואומר תודה לעמרי גלבר מאנטיגו בנית אתרים, הרבה בזכותו חזרתי לכתוב ורק בזכותו האתר נראה כמו שהוא נראה עכשיו.
הרבה התלבטתי מה יהיה פוסט הפתיחה החדש שלי, מאוד רציתי לעשות פוסט מצולם של איך לשים בצק בקלות אך לא יצא לי עדיין מפני שאני עובד כמו חמור במאפיה החדשה. אז דבר ראשון הבטחה - בקרוב פוסט לישה!
בהקשר אחר ויותר מתקרב לפוסט שלנו, אני לא ממש נעשתי טבעוני רק יותר אוכל בריא בחודש האחרון התפריט שלי מורכב מ 85% טבעוני ו 15% כל היתר. השינוי נעשה לא מאיזה אידיאולוגיה או פקיחת עיניים, פשוט מרצון להעלות לעצמי את רמת החיים.
אז כאמור אחרי איזה שבוע של אכילה טבעונית למהדרין החלטתי לעשות איזה יום שונה ולמלא את הקיבה שלי בפירות, פירות ים (וגם דגים)...
סביצ'ה דג סלמון ושרימפס ואח"כ פישבורגר!
זה טעים כמו שזה נראה, אני מבטיח.
מרכיבים
200 גר דג סלמון נע חתוך לקוביות
50 גר בשר סרטנים או סורימי
50 גר בצל שלוט קצוץ דק
80 גר שרימפס קטנים מבושלים ומקולפים
200 גר מלפפון קלוף חתוך דק
80 גר צנון חתוך דק
20 גר נבטי אלפאלפא
10 גר מיץ לימון
10 גר פישסוס (רוטב דגים)
מלח
פלפל
אופן הכנה
מערבבים את הכל
מגישים
בעצם לפני שאתם מתחילים אתם יכולים לעשות מעשה! בעיקר אם אתם רעבים ויש לכם במטבח איזה חסה ולחמנית המבורגר ככה..
תכפילו את הכמויות של ארבעת המרכיבים הראשונים, קחו חצי מהכמות ותערבבו טוב טוב, תוסיפו מלח ופלפל ותעשו עם התערובת צורה של המבורגר
תזרקו למחבת ובינתיים תעשו לכם לחמנית המבורגר לתפארת עם סלט, מיונז ומה שבא לכם (רק בלי קטשופ בבקשה!!)
תגישו את הפישבורגר עם צ'יפס וסלט קטן בצד.
ואם עדיין לא נחשתם - החצי השני של המרכיבים נשאר לסביצ'ה.
בתיאבון! אהבתם את המתכון? רוצים לגלות עוד?אם תמיד חלמתם ללמוד להכין לחם בבית בצורה מקצועית ומהנה, אתם מוזמנים להצטרף לאחת מסדנאות האפייה שלי!
למחפשים חוויה ייחודית ומותאמת אישית – אני גם מעביר סדנאות פרטיות לצוותי עובדים. מוזמנים ליצור איתי קשר לפרטים נוספים!
コメント