top of page

נעים מאוד

שמי אורן, נשוי למיכל ואבא של יעל ואלון. אופה בנשמה אבל קודם כל בן אדם!
את דרכי המקצועית התחלתי בצרפת אי שם ב 2004, בליאון למדתי את השפה ועבדתי במסעדות כטבח. לאחר שנתיים שהצרפתית שלי היתה מספיק טובה, התקבלתי ל-I.N.B.P, שנחשב אז לבית הספר הטוב בעולם ללימודי אפייה.

עם סיום לימודיי, פרשתי כנפיים וצברתי ניסיון עשיר במאפיות מובילות בצרפת, ספרד ונורבגיה.
בתחנתי האחרונה בחו"ל - בנורבגיה, ראשית ניהלתי מאפייה עם 5 סניפי מכירה ועוד לקוחות ריטייל רבים, הקמתי חברת סטארטאפ קטנה לניהול מאפיות ,עזרתי בפתיחה של פיצרייה גורמה וזכיתי לסייע בהקמת מאפייה קטנה שצמחה תוך שנתיים וחצי למרכז ייצור משגשג עם שלוש נקודות מכירה.

לאחר 10 שנים התנסויות והתפתחות בחו"ל, הרגשתי שהגיע הזמן לחזור הביתה לישראל ולהביא איתי את כל הידע והניסיון שצברתי. עם שובי, קיבלתי על עצמי את ניהול המאפייה של קבוצת R2M, האחראית על ה-Bakery וה-Delicatessen המוכרים, תפקיד שמילאתי בגאווה במשך עשור שלם.

במקביל לעבודתי בניהול, גיליתי שאני מאוד אוהב לתווך את הידע שלי לאחרים.
לכן התחלתי ללמד בבית הספר "בישולים" ובהמשך הצטרפתי לסגל המרצים המוביל בדנון - בית ספר למקצועות הקולינריה.

כיום, אני מקדיש את זמני לייעוץ לעסקים בתחום האפייה ולהעברת מגוון סדנאות - החל מסדנת לחם מחמצת למתחילים ועד סדנאות למתקדמים לאופים מקצועיים. 
"אין הנחתום מעיד על עיסתו" - ולכן גם לא ארים לעצמי ובכל מקרה הכי טוב זה לשמוע מאחרים. אז אם אתם רוצים לראות מה חושבים על הסדנאות שלי כנסו לביקורות בגוגל.
ואם אתם מחפשים ייעוץ ומתלבטים - זה ממש בסדר לשאול מקומות קודמים שייעצתי להם. אם אין לכם מספרי טלפון
שלחו לי הודעה ואדאג לספק לכם.

�אורן האופה
bottom of page