top of page
חיפוש


מה היתרונות של סדנאות אפייה דיגיטליות?
תחום האפייה עבר שינוי מהותי בשנים האחרונות. אם בעבר אפייה הייתה נתפסת כתחביב שדורש נוכחות פיזית בקורסים או סדנאות, הרי שכיום, בעידן...
desk572
5 ביוניזמן קריאה 2 דקות
3
0


האם צריך ציוד מיוחד להכנת לחם מחמצת?
בשנים האחרונות לחם מחמצת הפך ממש לטרנד קולינרי שכבש את המטבחים הביתיים. לצד עליית המודעות לחשיבות של מזון טבעי, איכותי ונטול חומרים...
desk572
5 ביוניזמן קריאה 3 דקות
3
0


רעיונות לסדנת אפייה למתחילים ומתקדמים
תחום האפייה צובר תאוצה בשנים האחרונות והופך עבור רבים מתחביב לא רק למקצוע, אלא גם לצורת ביטוי יצירתית שמחברת בין אנשים, מסורת, ומרכיבים...
desk572
5 ביוניזמן קריאה 2 דקות
4
0


סדנאות פיצה במרכז
בעולם שבו אוכל הוא לא רק צורך אלא חוויה, סדנאות בישול תפסו מקום מכובד כפעילות פנאי, כלי לגיבוש ואפילו פלטפורמה ללמידה בין-דורית. בתוך...
desk572
5 ביוניזמן קריאה 2 דקות
1
0


רעיונות לגיבוש עובדים
בכל ארגון, קטן או גדול, תחושת הלכידות והחיבור בין העובדים היא לא מותרות – אלא צורך מהותי. עובדים שמרגישים חלק מקבוצה, שנהנים לעבוד יחד,...
desk572
5 ביוניזמן קריאה 2 דקות
0
0


טיפים לפתיחת מאפייה מוצלחת
החלום על ריח של לחם טרי, מאפים חמימים ועוגות שיוצאות מהתנור בשעות הבוקר המוקדמות הוא פנטזיה שגורמת לרבים לשקול פתיחת מאפייה. בין אם מדובר...
desk572
5 ביוניזמן קריאה 3 דקות
2
0


סדנת אפייה פרטית בתל אביב
בשנים האחרונות הפכה האפייה מאמנות שקטה המתקיימת במטבח הפרטי לחוויה קולינרית משותפת, רגשית ואפילו טיפולית. יותר ויותר אנשים מחפשים דרכים...
desk572
5 ביוניזמן קריאה 2 דקות
2
0


איך יועץ קולינרי יכול לעזור למאפייה?
עולם האפייה התחרותי והמשתנה במהירות מחייב בעלי מאפיות להישאר עם יד על הדופק – גם מבחינת טרנדים, גם בטכנולוגיות, וגם בניהול מקצועי של היצע...
desk572
5 ביוניזמן קריאה 2 דקות
1
0


איך לבחור יועץ קולינרי מקצועי
בעולם הקולינרי המודרני, שבו טרנדים משתנים במהירות, תחרות חריפה קיימת בכל תחום – ממסעדות יוקרה ועד מאפיות שכונתיות – ובו לקוחות מצפים...
desk572
5 ביוניזמן קריאה 3 דקות
0
0


סדנאות גיבוש למשפחה
אחד מהאתגרים הגדולים ביותר של העידן המודרני הוא שמירה על קשרים משפחתיים קרובים. בעידן של מסכים, עומסים, ריצות יומיומיות ותחושת "זמן שלא...
desk572
5 ביוניזמן קריאה 2 דקות
0
0


איך לבחור קורס אפייה מתאים למתחילים?
כמי שמלווה מאות תלמידים בצעדים הראשונים שלהם בעולם האפייה, אני יודע עד כמה הבחירה בקורס הנכון יכולה להשפיע על כל החוויה. אפייה יכולה...
desk572
5 ביוניזמן קריאה 2 דקות
0
0


סדנת אפיית לחם זוגית במרכז
שלום, אני אורן קמלגרן, ואני מזמין אתכם להצטרף אליי למסע של ריח, טעם וחיבור עמוק – דרך הבצק, הקמח והמים. ב"מים וקמח" אנחנו מאמינים שלחם...
desk572
5 ביוניזמן קריאה 2 דקות
3
0


קורס אפיה למתחילים בתל אביב
כבר שנים שאני חי ונושם אפייה. הריח של לחם חם שיוצא מהתנור, התחושה של בצק רך בין הידיים, והקסם שקורה כשהחומרים הכי פשוטים – מים וקמח –...
desk572
5 ביוניזמן קריאה 2 דקות
1
0


כל מה שצריך לדעת על השתלמות קולינרית
כבר שנים שאני חי ונושם קמח, חמאה ושמרים. האפייה עבורי היא לא רק מקצוע – היא שפה, דרך חיים, וגם דרך לחלוק תשוקה עם אחרים. בכל פעם שאני...
desk572
5 ביוניזמן קריאה 2 דקות
2
0


סדנת פיצה למבוגרים
שלום, אני אורן קמלגרן, מוביל הסדנאות של מים וקמח , ומזמין אתכם למסע מרגש אל תוך אחד המאכלים האהובים ביותר בעולם – הפיצה. אם אתם מחפשים...
desk572
5 ביוניזמן קריאה 2 דקות
5
0


פוקצ'ה 100% הידרצייה
מתכון לפוקצ'ה מהממת (כ-1 ק"ג בצק) הפוקצ'ה הזו, עם 100% הידרציה, היא חוויה אחרת לגמרי ממה שהכרתם. היא אוורירית, מלאת בועות גדולות ועם...
Oran Kamelgarn
24 במאיזמן קריאה 3 דקות
47
0


לחם קסטן קצת בריא לילדים קצת בעייתיים עם אוכל
הייתרונות בתבנית הקסטן הם שלא צריך שום תוסף מיוחד באפייה חוץ מהתבנית, אין צורך באדים או בכל דבר כזה וגם בסוף אתה מקבל לחם מרובע ומושלם...
Oran Kamelgarn
20 באפר׳זמן קריאה 3 דקות
125
0
קונים בסין!
בסדנה שאני מעביר אני משתמש במלא פיצ'פקס קטנים שמאוד עוזרים לי באפייה. כל הזמן שואלים אותי מאיפה אני מביא אותם. אז זה הזמן לווידוי קטן -...
Oran Kamelgarn
2 באפר׳זמן קריאה 1 דקות
79
0


פסטו פיסטוק ובזיליקם
פסטו פיסטוק ובזיליקום - מתכון פסטו פיסטוק ובזיליקום הוא טוויסט מרענן על הפסטו הקלאסי. הוא מתאים למגוון רחב של מנות, החל מפסטה ועד כריכים...
Oran Kamelgarn
9 במרץזמן קריאה 1 דקות
25
0


ריבת תותים עם מייפל
אחרי שחזרתי מקנדה עמוס במייפל (כי ברור שאם כבר קונים מייפל, אז בכמויות שמשתוות לכמות השלג שם), התחלתי לתקוע אותו בכל מני דברים, לפעמים...
Oran Kamelgarn
6 במרץזמן קריאה 1 דקות
37
0