top of page
2014-11-13 19.25.10.jpg

מה מיוחד בסדנאות הלחם והאפיה של מים וקמח?

  • עשרים שנות מומחיות שמתורגמות ישירות לידע עשיר
     

  • כל משתתף מקבל יחס אישי, ליווי מקצועי וזמן אישי מלא
     

  •   גישה יצירתית שמאפשרת חשיבה מחוץ לקופסה
     

  • כל משתתף מקבל מענה ספציפי לרמתו
     

  • מידע רלוונטי ומדויק - ללא סיסמאות מיותרות, ישר ולעניין
     

  •  חוויה קולינרית  מלאה מטעמים ופינוקים​

image.png
או הבטיחו לעצמכם כבר עכשיו מקום בסדנאות האפייה הקרובות
bottom of page