top of page

מה מיוחד בסדנאות הלחם והאפיה של מים וקמח?
-
עשרים שנות מומחיות שמתורגמות ישירות לידע עשיר
-
כל משתתף מקבל יחס אישי, ליווי מקצועי וזמן אישי מלא
-
גישה יצירתית שמאפשרת חשיבה מחוץ לקופסה
-
כל משתתף מקבל מענה ספציפי לרמתו
-
מידע רלוונטי ומדויק - ללא סיסמאות מיותרות, ישר ולעניין
-
חוויה קולינרית מלאה מטעמים ופינוקים
או הבטיחו לעצמכם כבר עכשיו מקום בסדנאות האפייה הקרובות
- יום ב׳, 17 בפבר׳תל אביב-יפו
- יום ב׳, 24 בפבר׳תל אביב-יפו
- יום ו׳, 28 בפבר׳תל אביב-יפו
- יום ד׳, 05 במרץתל אביב-יפו
- יום ו׳, 07 במרץתל אביב-יפו
- יום ב׳, 10 במרץתל אביב-יפו
- יום ו׳, 21 במרץתל אביב-יפו
- יום ה׳, 27 במרץתל אביב-יפו
- התקשרו עכשיו ונקבע זמן לסדנהתל אביב-יפו
bottom of page