top of page

מה מיוחד בסדנאות הלחם והאפיה של מים וקמח?
-
עשרים שנות מומחיות שמתורגמות ישירות לידע עשיר
-
כל משתתף מקבל יחס אישי, ליווי מקצועי וזמן אישי מלא
-
גישה יצירתית שמאפשרת חשיבה מחוץ לקופסה
-
כל משתתף מקבל מענה ספציפי לרמתו
-
מידע רלוונטי ומדויק - ללא סיסמאות מיותרות, ישר ולעניין
-
לאחר הסדנה מצטרפים לקבוצת ווצאפ תומכת ומלווה
-
חוויה קולינרית מלאה מטעמים ופינוקים
סדנאות הבצקים שלי:
לא בטוחים איזו סדנה מתאימה לכם?
רוצים סדנה מותאמת אישית?
שלחו לי ווצאפ!