top of page

שעשועי פה

תמונת הסופר/ת: Oran KamelgarnOran Kamelgarn

עודכן: 18 בנוב׳ 2024

או אמיוז בוש בצרפתית זה מין נשנוש טעים, לפני המנה הראשונה. משהו לדגדג את התיאבון ולעורר את החושים לקראת הפיאסטה שבדרך. אחרי שעשינו יום אחד סושי (ואכלנו אותו במשך היומיים הבאים - בוקר, צהרים וערב) נשאר לנו קצת סלמון. מי שעדיין לא בעניינים, אני גר בנורווגיה כרגע והסלמון פה באיכויות שלא היו מביישות פרה ביפן. החלטתי לעשות מנה קטנה לפני מרתון הסושי שלפנינו:

טרטר סלמון - גרסת פרי-סטייל, אורן

מרכיבים

- 100 גר סלמון טרי קצוץ דק - 20 גר סלמון מעושן איכותי - חצי כוס פטרוזיליה - חצי לימון סחוט - כף שמן שומשום -  שלוט קטן קצוץ דק - מלח ופלפל לפי הטעם - 50 גר מנגו חתוך לרצועות - עלה בייבי של חסה

אופן הכנה

- מערבבים את כל המכיבים חוץ מהמנגו והחסה - מסדרים כף גדושה על העלה חסה ומקשטים מלמעלה עם המנגו - מגישים מייד מרתון נעים!

 
 
 

Comments


bottom of page