או אמיוז בוש בצרפתית זה מין נשנוש טעים, לפני המנה הראשונה. משהו לדגדג את התיאבון ולעורר את החושים לקראת הפיאסטה שבדרך. אחרי שעשינו יום אחד סושי (ואכלנו אותו במשך היומיים הבאים - בוקר, צהרים וערב) נשאר לנו קצת סלמון. מי שעדיין לא בעניינים, אני גר בנורווגיה כרגע והסלמון פה באיכויות שלא היו מביישות פרה ביפן. החלטתי לעשות מנה קטנה לפני מרתון הסושי שלפנינו:
טרטר סלמון - גרסת פרי-סטייל, אורן
מרכיבים
- 100 גר סלמון טרי קצוץ דק
- 20 גר סלמון מעושן איכותי
- חצי כוס פטרוזיליה
- חצי לימון סחוט
- כף שמן שומשום
- שלוט קטן קצוץ דק
- מלח ופלפל לפי הטעם
- 50 גר מנגו חתוך לרצועות
- עלה בייבי של חסה
אופן הכנה
- מערבבים את כל המכיבים חוץ מהמנגו והחסה - מסדרים כף גדושה על העלה חסה ומקשטים מלמעלה עם המנגו - מגישים מייד מרתון נעים!
Comments