top of page
תמונת הסופר/תOran Kamelgarn

שעשועי פה

עודכן: 18 בנוב׳

או אמיוז בוש בצרפתית זה מין נשנוש טעים, לפני המנה הראשונה. משהו לדגדג את התיאבון ולעורר את החושים לקראת הפיאסטה שבדרך. אחרי שעשינו יום אחד סושי (ואכלנו אותו במשך היומיים הבאים - בוקר, צהרים וערב) נשאר לנו קצת סלמון. מי שעדיין לא בעניינים, אני גר בנורווגיה כרגע והסלמון פה באיכויות שלא היו מביישות פרה ביפן. החלטתי לעשות מנה קטנה לפני מרתון הסושי שלפנינו:

טרטר סלמון - גרסת פרי-סטייל, אורן

מרכיבים

- 100 גר סלמון טרי קצוץ דק - 20 גר סלמון מעושן איכותי - חצי כוס פטרוזיליה - חצי לימון סחוט - כף שמן שומשום -  שלוט קטן קצוץ דק - מלח ופלפל לפי הטעם - 50 גר מנגו חתוך לרצועות - עלה בייבי של חסה

אופן הכנה

- מערבבים את כל המכיבים חוץ מהמנגו והחסה - מסדרים כף גדושה על העלה חסה ומקשטים מלמעלה עם המנגו - מגישים מייד מרתון נעים!

0 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


bottom of page