top of page
תמונת הסופר/תOran Kamelgarn

רביולי - בצק קשה בהתחלה וקשה בסוף

עודכן: לפני 3 ימים



לפני יומיים ראיתי תוכנית בערוץ הטיולים (יש דבר כזה בנורווגיה) היתה איזה בחורה שהתארחה אצל איזה שף באיטליה. ת'אמת אני לא ממש זוכר את התוכנית ,היא לא ממש עניינה אותי, מה שכן עניין אותי היה המתכון לרביולי של השף. הוא זרק אותו חפיף כזה, בלי להסגיר יותר מדי פרטים אז השלמתי מהראש. וזה מה שיצא:


רביולי תרד, ריקוטה וחלמון

מרכיבים:

לבצק הרביולי

- 300 גר קמח - 160 מל מים

השאר

- 150 גר תרד טרי - 200 גר גבינת ריקוטה - רבע שן שום טרי - 5 חלמונים - 100 גר חמאה - בונוס: שמן זית בארומה של פטריות כמהין לבנות

לבצק

- לערבב את המים והקמח וללוש כ 3 - 5 דקות ולהשאיר בצד ל 10 דקות ----> החלק הקל - לרדד את הבצק לעובי של 1ממ - לקרוץ 10 עיגולים בקוטר של 6 סמ

למלית

- להכניס למיקסר את הריקוטה, התרד, השום ,מלח ופלפל לפי הטעם. לערבב את הכל עד שנוצרת תערובת ירוקה ואחידה - להעביר את התערובת לשקית זילוף | - לזלף 5 מעגלים1 סמ מהדפנות ו 2 סמ מהמרכז. - במרכז כל מעגל מניחים בזהירות את החלמון - מפזרים מלח גס מלמעלה וסוגרים עם החלק השני של הרביולי. - את החמאה מחממים על אש נמוכה מאוד עד שהיא נעשת שחומה ועושה ריח טוב במטבח, לזה קוראים חמאת אגוזים.

- מרתיחים מים מומלחים בסיר ומבשלים את הרביולי כ 5 דקות. - מסננים את הרביולי מעבירים לצלחת ויוצקים מעל את חמאת האגוזים ואם יש את שמן הכמהין. - רצוי לגרר איזה פרמזן מלמעלה ככה..

בתיאבון!!!!  :-)



אהבתם את המתכון? רוצים לגלות עוד?אם תמיד חלמתם ללמוד להכין לחם בבית בצורה מקצועית ומהנה, אתם מוזמנים להצטרף לאחת מסדנאות האפייה שלי!

למחפשים חוויה ייחודית ומותאמת אישית – אני גם מעביר סדנאות פרטיות לצוותי עובדים. מוזמנים ליצור איתי קשר לפרטים נוספים!

צפייה 10 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

コメント


bottom of page