
מ
סתבר שגם בנורבגיה חם לפעמים. היום היה 30 מעלות, אולי זה לא כמו בארץ כרגע אבל חם נורא!
בכל מקרה רוב התיאבון הלך לנו מהחום אז החלטתי לעשות משהו פשוט קייצי וטעים.
ציזיקי נוסח שלי
מרכיבים
- 3- 4 מלפפונים מקולפים חתוכים לעיגולים דקים מאוד
- 500 גר' יוגורט
- 3 בצלים ירוקים חתוכים דק דק
- 100 גר' גרעינית דלעת קלויים
- פלפל גרוס
- מלח
- פלפל אדום לקישוט
הכנה
- מערבבים הכל ביחד חוץ מהפלפל האדום שיבוא למעלה
- מכניסים את התערובת לפריזר לכ - 30 דקות עד שעה
- מוציאים מקשטים בפלפל האדום
בתיאבון
Komentarai