מתכון לפיצות קייציות וצבעוניות.
אין לי יותר מדיי הערות לכתוב על הכנת פיצה - הכל נכון, אפשר לעשות מה שרוצים. לא משנה הרוטב, הבצק או התוספות.
הנה המתכון שלי:
בצק
רוטב
תוספות
פיצה 1
- מוצרלה
- חצילים
- בטטה
- סומסום
- שמן זית
- בצל ירוק
פיצה 2
- מוצרלה
- פטריות
- פלפל ירוק, אדום וצהוב
פיצה 3
- תרד טרי
- מוצרלה
- קוביות אננס טרי
- רצועות בצל סגול
הכנה של הכל ביחד
- לערבב את כל המרכיבים, וללוש כ 10 דקות עד שנוצר בצק. אני מאוד ממליץ ללוש ביד ולא במיקסר כדי לא לפגוע במיקסר!
- לעשות עיגול מהבצק ולתת לו לנוח שעה בקערה משומנת
- לחלק את הבצק ל 3 חתיכות שוות, לעשות עיגול מכל אחת ולהתפיח כ30 דקות נוספות.
- להשטיח כל עיגול על משטח מקומח או לעצב אותו באוויר.
- להעביר לתבנית מרופדת בנייר אפייה
- ליצוק את הרוטב מעל
- ואז את התוספות (אני רשמתי את התוספות בסדר שיש לסדר אותם על הפיצה).
- לחמם תנור למקסימום (ללא טורבו!)
- לאפות עד שהבצק מלמטה חום והגבינה נמסה. בערך כ 15 ד'.
- להכניס סרט ל DVD
Comments