מכונת פסטה זה אדיר, היא זולה ,מאוד נוחה לשימוש, קומפקטית ואפשר לעשות פסטה בשניות.
לי אין מכונת פסטה, חבל...
זה לא עצר אותי לעשות בכל זאת פסטת ביצים במערוך.
אמנם זה לוקח המון זמן (לקח לי 20 דקות להגיע לעובי הרצוי) אבל התוצאה בהחלט יצאה טובה וטעימה.
פסטה תוצרת בית
מרכיבים ל 3 אנשים:
3 ביצים
300 גרם קמח
קורט מלח
כף מים
אופן הכנה:
טורפים את הביצים מערבבים את הביצים, הקמח המים והמלח ולשים עד שנוצר בצק, במידה ויש עדיין פירורים אפשר להוסיף עוד טיפונת מים משטחים את הבצק לצורת מרובע עם הידיים ומחכים 15 דקות משטחים את הבצק תוך כדי קימוח בעזרת מערוך עד שהוא כחצי עד 1 ממ' מקמחים את משטח הבצק, מקפלים וחותכים עם סכין לגודל הרצוי מבשלים במים עם מלח לא יותר מ 2-3 דקות
אהבתם את המתכון? רוצים לגלות עוד?אם תמיד חלמתם ללמוד להכין לחם בבית בצורה מקצועית ומהנה, אתם מוזמנים להצטרף לאחת מסדנאות האפייה שלי!
למחפשים חוויה ייחודית ומותאמת אישית – אני גם מעביר סדנאות פרטיות לצוותי עובדים. מוזמנים ליצור איתי קשר לפרטים נוספים!
Comments