היום היה לי ולחברה שלי יום חופש אז החלטנו בצורה ספונטנית לגמרי לצאת ולחקור את הנהר שחוצה את אוסלו.
טיפסנו במעלה הנהר במשך שעתיים לפחות עד שהחלטנו להוציא את סנדויץ' האבוקדו והפטה שהכנתי מבעוד מועד. הסנדויץ' הגיע בליווי של אייס מוקה עם בייליס בתרמוס קטן. אח"כ החלטנו שאת נקודת פרשת המים נשאיר ליום אחר. הסתובבנו וחזרנו הביתה, לא לפני שקניתי ברביקיו קטן שמתאים בצורה מושלמת למרפסת הקטנה שלי. ברביקיו אני מתכנן למאוחר יותר, וכדי לא להיות רעבים מדי עד אז החלטתי לעשות סלט חפיף וספונטני כמובן. יצא טעים דווקא!
סלט ברוקולי, פטריות מטוגנות ותותים
מרכיבים
8 פטריות שמפיניון קטנות חצי תפרחת ברוקולי מחולקת לתפרחות קטנות 6 תותים חתוכים לרבעים חופן של עלי סלט כלשהם
חומץ בלסמי איכותי שמן זית מלח
אופן הכנה
- מאדים את הברוקולי ל 2 דקות ומעבירים מייד למים קרים - צולים את הפטריות על מחבת לוהטת כ 2 דקות - מערבבים את כל מרכיבי הסלט, מטבלים ומגישים מיד
הערות
- גם אם נראה שזה יום שמשי באוסלו, אל תתנו לתמונה להטעות אתכם! היה סה"כ 18 מעלות
הארות
- לקבלת פטריות פריכות ושלא מגירות נוזלים כמו אלרגיה באביב יש לחמם מחבת לחום הכי גבוה שרק אפשר ולא לטגן אותן יותר מ 2 דקות
אהבתם את המתכון? רוצים לגלות עוד?אם תמיד חלמתם ללמוד להכין לחם בבית בצורה מקצועית ומהנה, אתם מוזמנים להצטרף לאחת מסדנאות האפייה שלי!
למחפשים חוויה ייחודית ומותאמת אישית – אני גם מעביר סדנאות פרטיות לצוותי עובדים. מוזמנים ליצור איתי קשר לפרטים נוספים!
Comments