top of page
תמונת הסופר/תOran Kamelgarn

סיור גרפיטי בדרום ת"א וסלט תפוחי אדמה

עודכן: 4 בדצמ׳

 



יום שבת בבוקר, קמים בעצלות, חוץ מכמה הודעות טקסט באמצע הלילה שלא הפריעו לי לישון יותר מדיי. דרך נהדרת להתחיל את השבת! שבת שבהמשכה הלכנו לסיור גרפיטי בדרום ת"א במסגרת הליכות ג'יין. היו שם מיליון איש שככל הנראה חשבו את אותו דבר וכל הליכה ממקום אחד לשני נראתה כמו יציאת מצריים, הבנו דיי מהר שהמקום מלא בגרפיטי והתנתקנו מהקבוצה לחיפושי ציורי קיר משלנו... בקיצור היה מגניב! כשחזרנו החלטתי לעשות סלט תפו"א מגניב עם כל הירקות שורש שהצטברו לנו במקרר. יצא סלט משודרג וטעים כלכך!!

זה מה שעשיתי: רכיבים:לסלט

  • 1 תפו"א גדול

  • 1 סלק בינוני

  • 2 גזרים

  • 1 בטטה בינונית

  • 1 קולורבי בינוני

  • 2 פלפלים חריפים

  • 1 קופסה של טונה מעושנת

לרוטב

  • אבוקדו גדול

  • צרור כוסברה (צרור גדול מאוד!)

  • 3 כפות שמן זית

  • מיץ לימון מחצי לימון גדול

  • מלח לפי הטעם

אופן הכנה:

  •  לחתוך את כל השורשים לקוביות גדולות

  • לאדות את כל השורשים והפלפלים החריפים, משהו כמו 10 ד' - אני השתמשתי בסיר מבמבוק לדים סאם עם כמה קומות וככה יכולתי להוציא את מה שמוכן קודם ולהמשיך באידוי.

  • לרוטב: לערבב את הכל במיקסר חזק עד שיוצאת מחית מופלאה.

  • לפורר את הטונה על הסלט ולערבב עם הרוטב, אין להשתמש בכל הרוטב אלא לשים לפי הטעם.

בתיאבון!!      

הערות:

* אפשר להשתמש ברוטב (שהוא יותר סוג של מחית אבוקדו וכוסברה) בתור סוג של גוואקמולי לכל מאכל אחר.

הארות:

* יש אומנות רחוב בדרום ת"א!!! והיא אפילו מגניבה  


אהבתם את המתכון? רוצים לגלות עוד?אם תמיד חלמתם ללמוד להכין לחם בבית בצורה מקצועית ומהנה, אתם מוזמנים להצטרף לאחת מסדנאות האפייה שלי!

למחפשים חוויה ייחודית ומותאמת אישית – אני גם מעביר סדנאות פרטיות לצוותי עובדים. מוזמנים ליצור איתי קשר לפרטים נוספים!

4 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


bottom of page