top of page
תמונת הסופר/תOran Kamelgarn

מאפינס קישואים, תירס, קולורבי, פטריות ודג דקר

עודכן: 18 בנוב׳

את המאפניס הללו עשיתי די מזמן, אבל אני עוד זוכר כמה ממכרים הם היו. הדבר היפה במאפינס שאפשר לשים הכל בתוכם, מתוק או מלוח - צריך לשנות את המתכון בהתאם, אך בסופו של דבר יוצא מאפינס.

מאפינס קישואים, תירס, קולורבי, פיטריות ודג דקר
רמת קושי: קלה
זמן הכנה: 25 דקות לא כולל אפייה
למי מיועד המתכון: נהדר לאירוח ולפיקניקים
כמות: אם כל הדרדסים יעשו פיקניק ישאר גם לגרגמל

מרכיבים

500 גר' דג לבן – אני השתמשתי בדקר

250 גר' תירס בקופסת שימורים מסונן ממים

300 גר' קישואים

200 גר' פטריות

200 גר' קולורבי

150 גר' גבינה חצי קשה

500 גר' קמח לבן

15 גר' מלח

15 גר' אבקת אפייה

5 ביצים

100 מל' שמן זית

250 מל' חלב

5 גר' פלפל גרוס

אופן ההכנה

לערבב בעזרת מטרפה את הביצים עם החלב ולהוסיף לאט לאט את השמן.

להוסיף לתערובת את המלח, הפלפל, אבקת האפייה והקמח ולערבב עד שהתערובת חלקה.

לחמם תנור ל180 מעלות.

בנפרד לגרר את הקישואים, הקולורבי, הפטריות והגבינה. לחתוך את הדג לחתיכות קטנות ולהוסיף אותו ואת התירס.

לסחוט טוב טוב את התערובת מנוזלים.

מערבבים את 2 התערובות בקערה גדולה.

לצקת את התערובת לתבנית של מאפינס ולאפות כ 30 דקות.

הערות

-המתכון הזה גדול במיוחד, במידה ואתם לא טבח של חטיבת צנחנים אולי כדי שתחלקו את המתכון בחצי

-רצוי מאוד להשתמש בנייר למאפינס. במידה ואין יש לשמן את התבנית טוב טוב.

הארות

-מאפינס אפשר לאכול בלי סוף, כלומר עד שנגמר כמובן.

בתיאבון
0 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


bottom of page