top of page
תמונת הסופר/תOran Kamelgarn

לחם מחמצת דגנים

עודכן: 2 בדצמ׳



כלים: 

- דשד

 חומרים:

  • דג


אופן הכנה:

בקערה גדולה מערבבים את כל המרכיבים היטב כ 2 3 דקות

מורידים את הבצק שערבבתם למשטח מקומח קלות וחותכים אותו בעזרת סכין לחתיכות של 2 סמ'  את החתיכות זורקים חזרה לקערה אחת על השנייה

מכסים במגבת לחה וממתינים כ 20 ד'

מורידים את בצק למשטח ויוצרים כדור גדול

חוזרים על סעיף 2 ו 3 עוד פעם אחת.

6.

מחזירים לקערה משומנת קלות מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל 8-48 שעות.

מוציאים מהמקרר ,מחלקים ל 2 חלקים שווים ,כל חלק מעצבים לכדור ונותנים לו לנוח כ 20 ד'

מעצבים כל כדור לצורה של כיכר לחם מניחים על מגש מרופד בנייר אפייה, כיכר אחת על מגש האפייה מכסים בקערת נירוסטה ,מפיחים כשעתיים ואת שנייה להשאיר על נייר אפייה בצד ולכסות במגבת.

מחממים תנור ל 250 מעלות

מרימים את קערת הנירוסטה, חורצים את הלחם ומחזירים את הקערה

מכניסים את הלחם עם הקערה ההפוכה עליו לתנור אופים כ 15 ד' מורידים את הטמפרטורה ל 180 מוציאים את הקערה ואופים עוד 15 ד'

חוזרים על הפעולה עם הבצק השני.

מצננים על רשת ו....מוכן! 😊


אהבתם את המתכון? רוצים לגלות עוד?אם תמיד חלמתם ללמוד להכין לחם בבית בצורה מקצועית ומהנה, אתם מוזמנים להצטרף לאחת מסדנאות האפייה שלי!

למחפשים חוויה ייחודית ומותאמת אישית – אני גם מעביר סדנאות פרטיות לצוותי עובדים. מוזמנים ליצור איתי קשר לפרטים נוספים!


14 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


bottom of page