יש הבדל משמעותי בין שמרים תעשייתיים לשמרי פרא, רק לשם השווא, בסנטימטר מרובע של שמרים תעשייתיים יש מליונים של תאי שמרים, לעומת 300 - 400 על קליפת תפוח.
בגלל זה קיים התהליך של שמירת קליפות התפוחים במים עם קצת דבש. סביבה זו שאנו יצרנו היא אופטימלית לשמרים להכפיל את עצמם. אחרי שבוע ימים השמרים יכפילו את עצמם בעשרות מונים.
גם שמרים תעשייתיים וגם שמרי פרא יוצרים פחמן דו חמצני, אלכוהול וחומציות. ההבדל בין השתיים הוא במינון ובארומה ששמרי פרא נותנים.
אחרי יומיים
יומנה של מחמצת 2 - שמרי פרא
עודכן: 18 בנוב׳
Comments