משום מה אני מוצא הרבה מאוד פוסטים של בייגל'ה אמריקאי בבלוגים האהובים עלי לאחרונה, זה כנראה איזה טרנד חדש. כל המתכונים בפוסטים היו מאוד מסובכים, לא שאני מפחד ממתכון מסובך, אבל לפי דעתי קודם צריך להתחיל בבסיס ואח"כ להתקדם הלאה. בעיקרון בייג'לה זה דבר מאוד קל להכנה, יש וריאציות שונות ומתכונים שונים כמובן, אך מכולם בסופו של דבר מתקבל לחם עם חור באמצע. בכל מקרה, נזכרתי שיש לי מתכון ששף מבית הספר לאפיה שלי פרסם, הוא נראה לי די פשוט אז לקחתי אותו בתור מתכון בסיסי. יצא טעים.
בייג'לה
מרכיבים
הכנה
- להתפיח כ 20 דקות
- לעגל שוב את הכדורים ולהתפיח כ 15 דקות נוספות
- להרתיח מים בסיר גדול
- לעשות חור באמצע כל כדור בעזרת האצבע ולהרחיב את החור בעזרת האצבע השנייה
- להכניס למים הרותחים ולבשל דקה בכל צד.
- להעביר את הבייג'לה למגש מצופה בנייר אפייה ולפזר שומשום מעל
- לאפות כ 15 - 20 דקות על ב 200 מעלות.
- להוציא מהתנור ולצנן על רשת
מה להכניס?
2. אבוקדו, פלפל אדום קלוי, דג מטיאס, בצל ירוק ויוגורט
3. סלמון מעושן, גבינת פילדלפיה, ביצי סלמון ועירית
4. גבינת גרוייר ועירית
ואז תקעתי אותם אחד אחרי השני כמו נינג'ה.
עכשיו הנינג'ה לא יכולה לזוז.
Commentaires