שלום לכולם!
אז עברו איזה שבועיים ככה מהפוסט האחרון שלי ובינתיים הרבה דברים קרו: או בקיצור - התנור החליט בסוף להגיע ופתחנו את המאפייה.
כבר שבוע וחצי אנחנו רצים איתה וכמעט אין יום שנשאר משהו על המדפים.
אין מילים לתאר את תחושת הסיפוק וההגשמה שעושה לי המאפייה הקטנה הזו.
הייתי רוצה לחלוק איתכם כמה תמונות וקצת הסברים.
התנור החדש - דוגמן על!
אני חייב להודות שהאש שיש בסוף התנור היא לא ממש אמיתית, זה תאורה בצורת אש מרצדת אבל תודו שזה ממש מגניב!
ככה נראת המאפייה מבחוץ - אומנם אין עדיין שלט עם לוגו וכל זה אבל עדיין מחסלים לנו את הלחם כל יום
אולי זה קטן וקצת בלאגן אבל תחשבו על זה ככה: 23 מטר מרובע כולל האחורה של המאפייה:
זהו - זה המרחב שיש לי לעבוד בו - קטן ואינטימי.
כתבה בעיתון המקומי - מה שזה אומר בקיצור זה "בלה בלה בלה... מאפייה חדשה נפתחה, נראה ממש יפה, אורן הוא אופה למד בצרפת וכל זה, הבעלים היא בחורה ב 40 שלה עבדה בתור מנהלת בבית מלון... בלה בלה
לחם כפרי על בסיס מחמצת לקטית שאני עושה במאפייה.
אהבתם? רוצים לגלות עוד?אם תמיד חלמתם ללמוד להכין לחם בבית בצורה מקצועית ומהנה, אתם מוזמנים להצטרף לאחת מסדנאות האפייה שלי!
למחפשים חוויה ייחודית ומותאמת אישית – אני גם מעביר סדנאות פרטיות לצוותי עובדים. מוזמנים ליצור איתי קשר לפרטים נוספים!
댓글