סדנת אפייה חיצונית
בתוך שעתיים בלבד, נצא למסע מרתק אל עולם האפייה. הסדנה שלנו היא חוויה אינטימית (עד 20 משתתפים בסבב ) המשלבת הסברים , הדגמות והכי חשוב – עבודה ידנית.
מה בתוכנית?
נלמד את כל מה שצריך לדעת כדי להתחיל:
-
יסודות האפייה: נדבר על קמח, גלוטן, שמרים ואינזימים.
-
עבודה מעשית: נתחיל מערבוב ראשוני ולישה ונמשיך בקיפולים.
-
סודות המחמצת: נבין מהי מחמצת, נראה הדגמה של רענון מחמצת וכיצד עובדים איתה.
-
מהתנור אליכם: נצפה בהדגמה של עיצוב בצק והכנסתו לתנור, נוציא לחם טרי ובסיום, כמובן, נפרוס ונטעם את המאפים.
-
🎁 כל משתתף יוצא עם בסיס להמשך אפייה!
אנחנו דואגים שהחוויה לא תסתיים בסדנה. כל משתתף מקבל:
"גור מחמצת" כדי שתוכלו להתחיל לאפות מיד!
-
חומר כתוב.
-
הצטרפות לקבוצת ווטסאפ סגורה להמשך ליווי, שאלות וטיפים.
זו ההזדמנות שלכם לחוויה בלתי נשכחת שמפעילה את כל החושים!
✨ רוצים לפנק אפילו יותר?
ניתן לשדרג את החוויה עבור המשתתפים או להעניק מתנה גם לעובדים שלא נכחו בסדנה:
-
קיט אפייה מקצועי: ערכה מושלמת להמשך אפייה בבית, הכוללת סלסלת לחם, סכין חיתוך בצק, קלף אופים, נייר טפלון ועוד.
-
סדנה דיגיטלית: גישה לסדנה דיגיטלית מלאה לצפייה חוזרת ולהעמקת הידע. (אפשרות לתת לכלל העובדים, גם ללא התנייה בהשתתפות בסדנה) .



