top of page

סדנת אפייה חיצונית

בתוך שעתיים בלבד, נצא למסע מרתק אל עולם האפייה. הסדנה שלנו היא חוויה אינטימית (עד 20 משתתפים בסבב ) המשלבת הסברים , הדגמות והכי חשוב – עבודה ידנית.

 

מה בתוכנית?

 

נלמד את כל מה שצריך לדעת כדי להתחיל:

  • יסודות האפייה: נדבר על קמח, גלוטן, שמרים ואינזימים.

  • עבודה מעשית: נתחיל מערבוב ראשוני ולישה ונמשיך בקיפולים.

  • סודות המחמצת: נבין מהי מחמצת, נראה הדגמה של רענון מחמצת וכיצד עובדים איתה.

  • מהתנור אליכם: נצפה בהדגמה של עיצוב בצק והכנסתו לתנור, נוציא לחם טרי ובסיום, כמובן, נפרוס ונטעם את המאפים.

  • 🎁 כל משתתף יוצא עם בסיס להמשך אפייה!

אנחנו דואגים שהחוויה לא תסתיים בסדנה. כל משתתף מקבל:

"גור מחמצת" כדי שתוכלו להתחיל לאפות מיד!

  • חומר כתוב.

  • הצטרפות לקבוצת ווטסאפ סגורה להמשך ליווי, שאלות וטיפים.

זו ההזדמנות שלכם לחוויה בלתי נשכחת שמפעילה את כל החושים!

✨ רוצים לפנק אפילו יותר?

ניתן לשדרג את החוויה עבור המשתתפים או להעניק מתנה גם לעובדים שלא נכחו בסדנה:

  • קיט אפייה מקצועי: ערכה מושלמת להמשך אפייה בבית, הכוללת סלסלת לחם, סכין חיתוך בצק, קלף אופים, נייר טפלון ועוד.

  • סדנה דיגיטלית: גישה לסדנה דיגיטלית מלאה לצפייה חוזרת ולהעמקת הידע. (אפשרות לתת לכלל העובדים, גם ללא התנייה בהשתתפות בסדנה) .

bottom of page