
סדנת לחם מחמצת - מתקדמת
סדנת לחם מחמצת מתקדמת
לקחת את האפייה שלך לרמה
הבאה!
?מה מחכה לכם בסדנה
-
מחמצת שיפון נוזלית 200% עם ארומה פרותית מיוחדת, שתשדרג את כל סוגי הלחמים שלכם
-
לֶבּיטוֹ מַאַדְרֶה (Lievito Madre) – המחמצת האיטלקית הקלאסית שמעניקה אווריריות וטעם מושלם לפנטונה, ולמאפים מתוקים
-
מחמצת לבנה רגילה – בסיסית אך עוצמתית, שתאפשר לכם להכין מגוון רחב של לחמים
-
מחמצת אצטית – בסגנון חמוץ חזק יותר מהמחמצת הלקטית הרגילה לקבלת לחמים עם אופי חזק.
?מה נעשה בסדנה
-
נעמיק בהבנת התכונות וההבדלים בין הסוגים השונים של המחמצות
-
נלמד ונתנסה בהכנה מעשית של 4 סוגי מחמצות שתוכלו לקחת הביתה אח"כ
-
נאפה יחד לחם מחמצת על בסיס שילוב עם מחמצת שיפון 200%, לקבלת מרקם וניחוח יוצאי דופן
-
נכין בריוש עם צימוקים ושוקולד המבוסס על לֶבּיטוֹ מַאַדְרֶה מתוק, רך ומפנק בטכניקה הדומה לפנטון.
-
נדבר על אסטרטגית שימוש מתאים לכל מחמצת, תחזוקה והאכלות.
-
נתפנק על נשנושים טעימים לאורך כל הסדנה ובמיוחד בסופה כאשר הלחמים והמאפים החמים יוצאים מהתנור.
הסדנה לא נגמרת בסוף הסדנה!
-
לאחר הסדנה תוכלו להצטרף לקבוצת ווצאפ סגורה המלווה אתכם גם בבית: תוכלו לשאול שאלות, לקבל מתכונים שונים, טריקים וטיפים על אפייה ביתית.
-
לאחר רכישת הסדנה אתם מקבלים קישור לקורס לחם אונליין שלנו בחינם!!!
?למי הסדנה מתאימה
-
לאופים ביתיים שכבר רכשו ידע בסיסי ומעוניינים להעמיק ולעבוד עם מחמצות מורכבות יותר
-
לחובבי אפייה שמחפשים להעשיר את הטעמים, הגיוונים והטכניקות שלהם
-
לאופים מקצוענים שרוצים להעשיר את הידע שלהם ולהכניס מוצרים חדשים למאפיות שלהם
-
לאנשי קולנריה שרוצים לרכוש ידע נוסף מלבד המחמצת הבסיסית
-
למי שרוצה לגלות את נפלאות הלֶבּיטוֹ מַאַדְרֶה ומחמצות מעניינות נוספות
פרטים טכניים
-
משך הסדנה: 5-4 שעות
-
מספר משתתפים: 10
-
מחיר: 500₪
-
המטבח בסדנה אינו כשר אך לא מערבבים בשר וחלב במהלך הסדנה ומשתמשים בחומרי גלם כשרים.
-
יש הרבה חנייה אפורה בהדר יוסף להלן חניונים אפורים קרובים למיקום הסדנה.
הצטרפו אלינו לחוויה קולינרית מעשירה, בה תלמדו, תיצרו ותיהנו בחברותא. מספר המקומות מוגבל, הזדרו להירשם!
שאלות?
סדנאות לחם מחמצת מתקדמת קרובות
- סדנת מחמצות מתקדמותמספר תאריכים21 ביולי 2025, 10:00 – 15:00תל אביב-יפו, שלום אש 15, תל אביב-יפו, ישראל