top of page

 יעוץ מקצועי למאפיות, מסעדות וקונדיטוריות

אני מודה שאני מאוד אוהב להעביר סדנאות, זה ממלא אותי. אבל המקום שבו אני יכול להביא את כל הכישורים שלי לידי ביטוי זה הייעוץ בתחום הלחם ואפייה עם ניסיון פרקטי וניהולי של למעלה מ-20 שנה, רוב הסיכויים שאוכל לעזור לכם! ואם לא - אני מבטיח לומר זאת - אני מאמין ששקיפות ויושרה מגיעות לפני הכל.

​​

תחומי מומחיות:

  • הקמת וניהול מאפיות ברמה עולמית

  • פיתוח מתכונים תפורים לצרכים התפעוליים שונים

  • ייעול תהליכי ייצור והגדלת רווחיות

  • תכנון וניהול מרכזי ייצור

  • הכשרת מנהלים וצוות

רקע מקצועי:

  • הכשרה במוסד מוביל לאפייה ברואן, צרפת

  • ניסיון ניהולי במאפיות מובילות בישראל, ספרד, צרפת ונורבגיה

  • ניהול מאפיית ארטיזן גדולה באוסלו והקמת רשת מאפיות בוטיק מצליחה

  • 10 שנות ניהול המאפייה של קבוצת R2M המובילה בישראל

  • יעוץ למאפיות שונות בארץ ובחול (ראה לקוחות בתחתית העמוד)

  • שותף פעיל בפתיחתם של מאפיות שונות מ 25 מ"ר ועד חלק ממפעל של 2500 מ"ר

שירותי ייעוץ מקיפים:

  • תכנון אסטרטגי להקמת מאפיות חדשות

  • עיצוב ותכנון מרחבי עבודה ובחירת ציוד מקצועי

  • פיתוח מתכונים יחודיים

  • מתכונים ושיטות עבודה המתאימות למגבלות התפעול

  • הכשרת צוותים מקצועיים וניהוליים

  • ליווי צמוד בתהליך ההקמה והתפעול השוטף

  • ייעול תהליכים, בקרת איכות וטיוב ביצועים

כיום: יועץ מבוקש למיזמי אפייה, מרצה בכיר ומנחה סדנאות מקצועיות​

שיחה ראשונה חינם וללא התחייבות מצידכם.עזרתי לכם בשיחתינו הראשונה? זה עלי.

לקוחות 

Canada

image.png
יעוץ למאפיות ובתי קפה

Israel

יעוץ לחם מחמצת
image.png
יעוץ לחם מחמצת
image.png
מאמרים בנושא הקמה
יעוץ מקצועי למאפיות
bottom of page