סדנת לחם מחמצת - בסיס
+ בונוס סדנת לחם דיגיטלית
מה מיוחד בסדנאות שלי?
בנוסף להעברת הידע אני מאוד (מאוד) אוהב לארח! 10 שנים עבדתי אצל רותי ברודו והיא אפילו חידדה לי יותר את כל נושא האירוח
שאתם מגיעים למסעדה, מלון או אפילו סדנת לחם בבית הכי חשוב שתרגישו הכי בנוח ותרגישו שדואגים לכם. בסוף אתם משלמים ממיטב כספכם והערך שאתם מקבלים הוא מאוד חשוב לכם אבל אפילו יותר חשוב בשבילי. אז בנוסף לסדנה ולכל מה שרושם למטה אני דואג לכם; דואג שיהיה לכם נעים, שיהיה אוכל ושתייה מפנקים והכי חשוב שתרגישו כיף.
מה נלמד?
-
הכנת לחם מחמצת: תיאוריה ותרגול מעשי.
-
תיאוריה על עולם האפייה: קצת היסטוריה, מבנה החיטה, מרכיבי הקמח, סוגי קמחים, שמרים, גלוטן, אינזימים ועוד....
-
טכניקות אפייה מגוונות: עם מיקסר וללא מיקסר
-
סודות תחזוקת המחמצת ושימוש בה
למי הסדנה מתאימה?
הסדנה מתאימה למשתתפים ללא נסיון או כאלו שרוצים חיזוק בסיסי בלחמי מחמצת
מהלך הסדנה
1. פתיחה חמה עם קפה ושיחה על לחם ונושאים קולינריים
2. לימוד מעשי והתנסות באפיית לחם מחמצת
3. הכנת מתכון הפתעה נוסף
4. ארוחת צהריים משותפת סביב הלחם הטרי, כולל מטבלים, גבינות, סלטים והפתעות
הסדנה לא נגמרת בסוף הסדנה!
-
לאחר הסדנה תוכלו להצטרף לקבוצת ווצאפ סגורה המלווה אתכם גם בבית:
תוכלו לשאול שאלות, לקבל מתכונים שונים, טריקים וטיפים על אפייה ביתית. -
תקבלו גישה חינם לשנה שלמה לסדנה הדיגיטלית שלי! סדנת האפייה האוןליין שלי מאוד דומה לסדנה הפרונטלית רק עמוסה בהרבה מאוד תוכן ומתפקדת בתור מוצר משלים. תמיד אפשר לחזור לקטעים מסויימים או להתעמק קצת יותר בתוכן הנלמד בסדנה.
פרטים טכניים
-
משך הסדנה: 4-3 שעות
-
מספר משתתפים מיירבי: 12
-
מחיר: 420₪
-
המטבח בסדנה אינו כשר אך לא מערבבים בשר וחלב במהלך הסדנה ומשתמשים בחומרי גלם כשרים.
-
יש הרבה חנייה אפורה בהדר יוסף להלן חניונים אפורים קרובים למיקום הסדנה.
הצטרפו אלינו לחוויה קולינרית מעשירה, בה תלמדו, תיצרו ותיהנו בחברותא. מספר המקומות מוגבל, הזדרו להירשם!
שאלות?