סדנת מחמצות מתקדמות
יום ב׳, 24 בפבר׳
|תל אביב-יפו
בואו לגלות עולמות חדשים של טעמים בסדנת מחמצות ייחודית. בסדנה נתמקד ב 4 סוגים שונים של מחמצות: שיפון פירותית, לֶבּיטוֹ מַאַדְרֶה, מחמצת אצטית ומחמצת לבנה קלאסית, נלמד כיצד מפתחים ומשמרים אותן, ונאפה יחד מגוון מאפים מרהיבים. והכי חשוב – נתענג על המון נשנושים טעימים לכל אורך הסדנה!
זמן ומקום
24 בפבר׳ 2025, 10:00 – 15:00
תל אביב-יפו, שלום אש 15, תל אביב-יפו, ישראל
מספר אורחים
על האירוע
סדנת מחמצות מתקדמות – לקחת את האפייה שלך לרמה הבאה!
מה מחכה לכם בסדנה?
מחמצת שיפון נוזלית 200% עם ארומה פרותית מיוחדת, שתשדרג את כל סוגי הלחמים שלכם
לֶבּיטוֹ מַאַדְרֶה (Lievito Madre) – המחמצת האיטלקית הקלאסית שמעניקה אווריריות וטעם מושלם לפנטונה, ולמאפים מתוקים
מחמצת לבנה רגילה – בסיסית אך עוצמתית, שתאפשר לכם להכין מגוון רחב של לחמים
מחמצת אצטית – בסגנון חמוץ חזק יותר מהמחמצת הלקטית הרגילה לקבלת לחמים עם אופי חזק.
כרטיסים
- המכירה מסתיימת: 23 בפבר׳, 10:00
סדנת מחמצות מתקדמות
בואו לגלות עולמות חדשים של טעמים בסדנת מחמצות ייחודית. בסדנה נתמקד ב 4 סוגים שונים של מחמצות: שיפון פרותית, לֶבּיטוֹ מַאַדְרֶה, מחמצת אצטית ומחמצת לבנה קלאסית, נלמד כיצד מפתחים ומשמרים אותן, ונאפייה יחד מגוון מאפים מרהיבים. והכי חשוב – נתענג על המון נשנושים טעימים לכל אורך הסדנה!
- 450.00 ₪מס: מע"מ כלול
סך הכל
0.00 ₪