סדנת לחם מחמצת
יום ג׳, 25 במרץ
|תל אביב-יפו
הצטרפו לסדנת לחם מחמצת מקיפה! גלו את סודות המחמצת, למדו טכניקות מגוונות, מתכון הפתעה משתנה והתענגו על לחם טרי מהתנור. ארבע שעות של חוויה קולינרית, הכוללות הדרכה מקצועית וכיבוד מפנק במיוחד לאורך הדרך. לפרטים נוספים לחצו למטה על "עוד פרטים" או לחצו על האייקון הווצאפ ושלחו לי הודעה


זמן ומקום
25 במרץ 2025, 10:00 – 14:00
תל אביב-יפו, שלום אש 15, תל אביב-יפו, ישראל
על האירוע
על האירוע
סדנת לחם מחמצת: חוויה קולינרית מעשירה

אני מזמין אתכם לסדנת לחם מחמצת ייחודית, שתיקח אתכם למסע קסום אל עולם האפייה הביתית!
מה נלמד?
הכנת לחם מחמצת: תיאוריה ותרגול מעשי.
תיאוריה על עולם האפייה: קצת היסטוריה, מבנה החיטה, מרכיבי הקמח, סוגי קמחים, שמרים, גלוטן, אינזימים ועוד....
טכניקות אפייה מגוונות: עם מיקסר, ללא מיקסר ואפילו עם מעבד מזון
סודות תחזוקת המחמצת ושימוש בה
מהלך הסדנה
1. פתיחה חמה עם קפה ושיחה על לחם ונושאים קולינריים
2. לימוד מעשי והתנסות באפיית לחם מחמצת
3. הכנת מתכון הפתעה נוסף
4. ארוחת צהריים משותפת סביב הלחם הטרי, כולל מטבלים, גבינות, סלטים והפתעות
פרטים טכניים
משך הסדנה: 4 שעות
מספר משתתפים: 10
מחיר: 400₪
המטבח בסדנה אינו כשר אך לא מערבבים בשר וחלב במהלך הסדנה ומשתמשים בחומרי גלם כשרים.
יש הרבה חנייה אפורה בהדר יוסף להלן חניונים אפורים קרובים למיקום הסדנה.
הצטרפו אלינו לחוויה קולינרית מעשירה, בה תלמדו, תיצרו ותיהנו בחברותא. מספר המקומות מוגבל, הזדרו להירשם!