
סדנת לחם מחמצת - בסיס
על האירוע
מה נלמד?
-
הכנת לחם מחמצת: תיאוריה ותרגול מעשי.
-
תיאוריה על עולם האפייה: קצת היסטוריה, מבנה החיטה, מרכיבי הקמח, סוגי קמחים, שמרים, גלוטן, אינזימים ועוד....
-
טכניקות אפייה מגוונות: עם מיקסר, ללא מיקסר ואפילו עם מעבד מזון
-
סודות תחזוקת המחמצת ושימוש בה
למי הסדנה מתאימה?
הסדנה מתאימה למשתתפים ללא נסיון או כאלו שרוצים חיזוק בסיסי בלחמי מחמצת
מהלך הסדנה
1. פתיחה חמה עם קפה ושיחה על לחם ונושאים קולינריים
2. לימוד מעשי והתנסות באפיית לחם מחמצת
3. הכנת מתכון הפתעה נוסף
4. ארוחת צהריים משותפת סביב הלחם הטרי, כולל מטבלים, גבינות, סלטים והפתעות
5. לאחר הסדנה תוכלו להצטרף לקבוצת ווצאפ סגורה המלווה אתכם גם בבית:
תוכלו לשאול שאלות, לקבל מתכונים שונים, טריקים וטיפים על אפייה ביתית.
פרטים טכניים
-
משך הסדנה: 4 שעות
-
מספר משתתפים: 10
-
מחיר: 400₪
-
המטבח בסדנה אינו כשר אך לא מערבבים בשר וחלב במהלך הסדנה ומשתמשים בחומרי גלם כשרים.
-
יש הרבה חנייה אפורה בהדר יוסף להלן חניונים אפורים קרובים למיקום הסדנה.
הצטרפו אלינו לחוויה קולינרית מעשירה, בה תלמדו, תיצרו ותיהנו בחברותא. מספר המקומות מוגבל, הזדרו להירשם!
שאלות?