top of page
סדנת לחם מחמצת

סדנת לחם מחמצת - בסיס

על האירוע

מה נלמד?

  • הכנת לחם מחמצת: תיאוריה ותרגול מעשי.

  • תיאוריה על עולם האפייה: קצת היסטוריה, מבנה החיטה, מרכיבי הקמח, סוגי קמחים, שמרים, גלוטן, אינזימים ועוד....

  • טכניקות אפייה מגוונות: עם מיקסר, ללא מיקסר ואפילו עם מעבד מזון

  • סודות תחזוקת המחמצת ושימוש בה

למי הסדנה מתאימה?

הסדנה מתאימה למשתתפים ללא נסיון או כאלו שרוצים חיזוק בסיסי בלחמי מחמצת

 

מהלך הסדנה

1. פתיחה חמה עם קפה ושיחה על לחם ונושאים קולינריים

2. לימוד מעשי והתנסות באפיית לחם מחמצת

3. הכנת מתכון הפתעה נוסף

4. ארוחת צהריים משותפת סביב הלחם הטרי, כולל מטבלים, גבינות, סלטים והפתעות

5. לאחר הסדנה תוכלו להצטרף לקבוצת ווצאפ סגורה המלווה אתכם גם בבית:

תוכלו לשאול שאלות, לקבל מתכונים שונים, טריקים וטיפים על אפייה ביתית.

 

פרטים טכניים

 

הצטרפו אלינו לחוויה קולינרית מעשירה, בה תלמדו, תיצרו ותיהנו בחברותא. מספר המקומות מוגבל, הזדרו להירשם!

שאלות?

סדנאות לחם מחמצת קרובות

bottom of page