מי אני?

מאז ומתמיד הייתי בקטע הקולינרי.
ההברקה של להפוך את זה למקצוע באה לי רק אחרי שהתחלתי לעבוד בעבודה משרדית.
ידעתי שעבודה משרדית רגועה מדיי בשבילי ואני צריך משהו יותר אקטיבי.
אז לפי האינסטינקטים שלי, החלטתי ללמוד אפייה ואם כבר אז בצורה הכי מקצועית שאפשר:
בליאון צרפת למדתי שנתיים צרפתית תוך כדי עבודה במסעדה.
לאחר מכן הלכתי ללמוד אפייה בבי"ס INBP שברואן.
מאז (2007) אני עובר בין מאפיות בעולם, צובר ידע ,אופה ,מבשל ,כותב ומתעד שיש לי מוזה לזה.
תודה לעומרי גלבר בעלים של חברת אנטיגו, חברי הטוב משכבר הימים, שיודע מה לעשות בכל המקומות שלאף אחד אחר אין תשובה ואחראי לבנית האתר המשבוח הזה.
תגובה אחת ב“מי אני?
  1. מאת חגית:

    הלכת לי לאיבוד אי שם אחרי הפוסט על הבקלאווה…איזה כיף למצוא אותך שוב (:

שאלות? תגובות? זה המקום

הירשם לבלוג באמצעות המייל

הזן את כתובת המייל שלך כדי להירשם לאתר ולקבל הודעות על פוסטים חדשים במייל.